www.torcida.org Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

[8.12.2007.] Varteks - Hajduk 1:3
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.torcida.org Forum Index -> Slike i Video
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Stark

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

predlažem na sljedeći video stavit "mile voli disko ili nesto tog tipa" uglavnom neku harmoniku, a biteliću??
Žele
pirketov najbolji drug

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

Stark wrote:
predlažem na sljedeći video stavit "mile voli disko ili nesto tog tipa" uglavnom neku harmoniku, a biteliću??

netreba meni samo zlato sjajni dijamanti Laughing Laughing Laughing

p.s. nemojte vise o cajkama nekoga cete navest da pocme slusat cajke Very Happy Very Happy
ja bi predolzija za iduci video klip http://www.youtube.com/watch?v=xSGg-etiw_Q
ANA VOLIM TE!
OPROSTI MI!

ja sam ORAO i ne bojim se sova!
Back to top
View user's profile Send private message
WB-VD

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

Žele wrote:
Stark wrote:

ja bi predolzija za iduci video klip http://www.youtube.com/watch?v=xSGg-etiw_Q

A ja...
http://www.youtube.com/watch?v=MEGAp0GjG2k&feature=related
stari
šoltanin

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 10:42 pm    Post subject: Reply with quote

Hajduk Split Ultras wrote:
stari wrote:
pjesnik koristi hrvatski izričaj kad piva: "Da li ti je jasno, koliko je sati?" - Srbi bi rekli "časova".

ok, ovakve argumente se ne moze pobiti, priznajem da ste u pravu, ispricavam se svima, tek sada vidim da su brejkersi zapravo hrvatski domoljubi.
Rolling Eyes

Nisan misli tebi oponirat već takvom načinu razmišljanja. Za mene su ova dva zadnja klipa uz popratnu glazbu vrhunac - mogli bi slobodno konkurirat na Festivalu kratkometražnog filma. Smile

Da mi se providi jutro bez tvog jutra
Zar bi ičeg bilo da mi krv uzmiša
Zakopan u tebi ne buden li sutra
Nek me ladna ploča pokrije i stiša

http://www.skalinada.hr/skladbe.php?p=254
Back to top
Hajduk Split Ultras
Guest

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 11:28 pm    Post subject: Reply with quote

ma dobro stari, ti si hipičina, voliš sve...
al mislim da autor klipa gura neku nacionalističku priču i srbomrstvo, a drka na srpsku muziku, film, "kulturu".... Rolling Eyes
Back to top
mladji1950

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 11:30 pm    Post subject: Reply with quote

a zasto se uopce stavlja muzika na clipove? ko to jos torcidu.org ne smatra sluzbenin Torcidinin glasilon?

------------------------------------------------------------------------------------
mislin ajmo realno, kroz ove clipove nas svit dozivljava i bilo kakva muzika koju torcida.org iskoristi predstavlja cilu grupu, sukladno cemu je ocito da nijedan pojedinac (pa da je neznan ko) ne moze odlucit koja ce to muzika bit. (odnosno nametnit neki svoj djir)

za primjer, sta ce sad nasi mladji pripadnici, sa jos uvik neafirmiranin stavovima mislit? na koga in to vi ka stariji, koji bi tribali bit uzor nekakav, govorite da se tribaju ugledat? srbe? neke tamo engleze? ne. neka se ugledaju na nase pisme, to bi tribala bit jedina muzika sjeverne tribine.

znaci, zna se sta je navijacki clip i tu glazbi nema mista. na stranu to sta je svaki video u zadnje vrime stvarno odlican i sta je video ODJEL (jebale vas sekcije, kad smo kod toga) napredova za 500% (za to kapa doli, usput)
dobar-dan
čuvar časti fjuba

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 11:41 pm    Post subject: Reply with quote

mladji1950 wrote:
a zasto se uopce stavlja muzika na clipove? ko to jos torcidu.org ne smatra sluzbenin Torcidinin glasilon, kako je reka i HSU...

mislin ajmo realno, kroz ove clipove nas svit dozivljava i bilo kakva muzika koju torcida.org iskoristi predstavlja cilu grupu, sukladno cemu je ocito da nijedan pojedinac (pa da je neznan ko) ne moze odlucit koja ce to muzika bit. (odnosno nametnit neki svoj djir)

za primjer, sta ce sad nasi mladji pripadnici, sa jos uvik neafirmiranin stavovima mislit? na koga in to vi ka stariji, koji bi tribali bit uzor nekakav, govorite da se tribaju ugledat? srbe? neke tamo engleze? ne. neka se ugledaju na nase pisme, to bi tribala bit jedina muzika sjeverne tribine.

znaci, zna se sta je navijacki clip i tu glazbi nema mista. na stranu to sta je svaki video u zadnje vrime stvarno odlican i sta je video ODJEL (jebale vas sekcije, kad smo kod toga) napredova za 500% (za to kapa doli, usput)

daaaaj aj skuliraj se malo....pun mi je kurac nekog pametovanja Exclamation

klipovi su zakon
mladji1950

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

"skuliran" san ja i uopce ne pametujen, samo san reka sta mislin... ako ti smeta ja ti stvarno tu ne mogu pomoc
dobar-dan
čuvar časti fjuba

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

mladji1950 wrote:
"skuliran" san ja i uopce ne pametujen, samo san reka sta mislin... ako ti smeta ja ti stvarno tu ne mogu pomoc

e pa lipo ces sljedeci put stat na tartanu i smrzavat se i snimat pa ces doma sve to obradit i izabrat najbolje momente i to sve ukomponirat i stavit na sluzbenu torcidinu stranicu JEL MOZE??????

pa promisli malo bolje prije nego sta napises budalastine.....postuj onog ko radi!

Last edited by dobar-dan on Thu Dec 20, 2007 11:58 pm; edited 1 time in total
Back to top
torcida bitelić
divenicar iz Niskoga

PostPosted: Thu Dec 20, 2007 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

Stark wrote:

mislin da bi ih se i vise slozilo za tu opciju Wink
sta se mene tice na 1 dan moze... Twisted Evil
mladji1950

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 12:00 am    Post subject: Reply with quote

dobar-dan wrote:
mladji1950 wrote:

e pa lipo ces sljedeci put stat na tartanu i smrzavat se i snimat pa ces doma sve to obradit i izabrat najbolje momente i to sve ukomponirat i stavit na sluzbenu torcidinu starnicu JEL MOZE??????

pa promisli malo bolje prije sta napises nesto.....postuj onog ko radi!

pogledaj sta san napisa i ja i svi ostali koji su uputili kritiku na racun muzike u clipu... vrijednost tog uratka uopce nije u pitanju. dapace, svi se slazu jednoglasno da je video odjel trenutno najbolje sta torcida.org nudi. sta se tice i brzine i kvalitete snimki i truda i svega. i reka san vec al cu ponovit, ako ti je promaklo, za to kapa doli.
Zelot
Nikolaj

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 1:40 am    Post subject: Reply with quote

Čekajte malo, jebem mu kevu!!!!
Odakle vam da je to srpska muzika??? Niti jedna srpska riječ,niti ikakav cajkaški melos!!?? Otkud vi veliki Hrvati znate da je to srpska muzika? Ne piše nigdje na klipu i meni pjevač zvuči kao Gobac Laughing
Pa nije vrag da se to doma sluša i da se sad tu sere???

Znači jedino srbin ima pravo doć na forum i rugat se za pjesmu!
Bačvice
kamuflaža

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 1:58 am    Post subject: Reply with quote

mladji1950 wrote:
dobar-dan wrote:
mladji1950 wrote:

e pa lipo ces sljedeci put stat na tartanu i smrzavat se i snimat pa ces doma sve to obradit i izabrat najbolje momente i to sve ukomponirat i stavit na sluzbenu torcidinu starnicu JEL MOZE??????

pa promisli malo bolje prije sta napises nesto.....postuj onog ko radi!

pogledaj sta san napisa i ja i svi ostali koji su uputili kritiku na racun muzike u clipu... vrijednost tog uratka uopce nije u pitanju. dapace, svi se slazu jednoglasno da je video odjel trenutno najbolje sta torcida.org nudi. sta se tice i brzine i kvalitete snimki i truda i svega. i reka san vec al cu ponovit, ako ti je promaklo, za to kapa doli.

Nikako ne treba izostavit muziku iz clipova,samim time šta muzika daje dubinu nekakvu tom clipu.Šta imaš bolje nego kad neka nabrijana pegla ili punk svira na snimku nekih nereda,ili dobra pozadina na snimku neke bakljade.Ne kažem da triba sve prekrit muzikom naravno,jer onda clipovi ne bi imali smisla,al apsolutno da muzici!
Where death had no name
I stood with my brothers
And awaited flood
And we were one flesh, one breath, one life, one blood
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
clint eastwood
prugonja

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 10:28 am    Post subject: Reply with quote

...video uradak je stvarno super...al evo sad vidim jer u početku nisan zna o čemu se radi al nešto mi je smrdilo...tužno i sramotno je da na torcidinom klipu svira neki četnički bend jer se u muziku baš i ne razumin... mogla je tako i ona ceca kurva i brena isti kurac četnik je uvik četnik...
WB-VD

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 10:38 am    Post subject: Reply with quote

Zelot wrote:
Čekajte malo, jebem mu kevu!!!!
Odakle vam da je to srpska muzika??? Niti jedna srpska riječ,niti ikakav cajkaški melos!!?? Otkud vi veliki Hrvati znate da je to srpska muzika? Ne piše nigdje na klipu i meni pjevač zvuči kao Gobac Laughing
Pa nije vrag da se to doma sluša i da se sad tu sere???

Znači jedino srbin ima pravo doć na forum i rugat se za pjesmu!

Običaj je inače slušati glazbu, ne čitati.
Ne sluša se doma, nego su pojedine riječi u pjesmi sa srpskog govornog područja. Također, došlo se sa više strana do zaključka da je riječ o bendu istočnih susjeda.
A da na novom klipu bude glazbena podloga "tek je 12 sati" ili "365"( to je tak melodična pjesma, ne razumijete vi to)??
Laughing Laughing Laughing
Bačvice
kamuflaža

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 10:42 am    Post subject: Reply with quote

clint eastwood wrote:
...video uradak je stvarno super...al evo sad vidim jer u početku nisan zna o čemu se radi al nešto mi je smrdilo...tužno i sramotno je da na torcidinom klipu svira neki četnički bend jer se u muziku baš i ne razumin... mogla je tako i ona ceca kurva i brena isti kurac četnik je uvik četnik...

Da se razumimo,nikako ne odobravam Brejkerse na clipu jer,unatoč činjenici da ih i ja slušam (nisu mi top band ni išta slično ali ih imam po playlistama),smatram da nisu prikladni u ovoj situaciji jer ima i domaćih bandova koji su odlični i da bi im prednost.Ali isto tako ne možeš uspoređivat ženu Arkana i ostale pevaljke (među kojima je bilo i onih koje su "pevale" četnicima na "oslobođenju srpskog Vukovara"!) sa ljudima koji nisu rata vidili (neki srpski bendovi,ponajviše punk,su sastavljeni od ljudi koji su još doslovno pišali u gaće kad je rat bjesnia).
Where death had no name
I stood with my brothers
And awaited flood
Back to top
WB-VD

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 10:55 am    Post subject: Reply with quote

Bačvice wrote:
clint eastwood wrote:

Da se razumimo,nikako ne odobravam Brejkerse na clipu jer,unatoč činjenici da ih i ja slušam (nisu mi top band ni išta slično ali ih imam po playlistama),smatram da nisu prikladni u ovoj situaciji jer ima i domaćih bandova koji su odlični i da bi im prednost.Ali isto tako ne možeš uspoređivat ženu Arkana i ostale pevaljke (među kojima je bilo i onih koje su "pevale" četnicima na "oslobođenju srpskog Vukovara"!) sa ljudima koji nisu rata vidili (neki srpski bendovi,ponajviše punk,su sastavljeni od ljudi koji su još doslovno pišali u gaće kad je rat bjesnia).

I ti si možda piša u gaće kad je rat bjesnija, kao i ja, pa to nije razlog da imam pozitivno misljenje o Srbima. Svi su oni isti, ko ti jamči da netko iz tih partibrejkersa nije četnik. Je, četnik je, svi su oni isti.
Bačvice
kamuflaža

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 11:02 am    Post subject: Reply with quote

WB-VD wrote:
Bačvice wrote:
clint eastwood wrote:

I ti si možda piša u gaće kad je rat bjesnija, kao i ja, pa to nije razlog da imam pozitivno misljenje o Srbima. Svi su oni isti, ko ti jamči da netko iz tih partibrejkersa nije četnik. Je, četnik je, svi su oni isti.

Piša sam u gaće i ja,al nije ovo razgovor o nama,već o bendovima.Ti imaš svoje viđenje,ja ne trpam sve ljude u isti koš.Ne volim ih,al postoji razlika između srpskog nacionalista i čovika koji je samo ima tu nesreću da se tamo rodi i živi. Twisted Evil
Where death had no name
I stood with my brothers
And awaited flood
Back to top
WB-VD

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

Bačvice wrote:
WB-VD wrote:
Bačvice wrote:
clint eastwood wrote:

Piša sam u gaće i ja,al nije ovo razgovor o nama,već o bendovima.Ti imaš svoje viđenje,ja ne trpam sve ljude u isti koš.Ne volim ih,al postoji razlika između srpskog nacionalista i čovika koji je samo ima tu nesreću da se tamo rodi i živi. Twisted Evil

Aj ti budi siguran za člana nekog benda da on nije među onih 60posto srpskih radikala.
Al eto, ne treba više o ovome u ovom topicu.
Zelot
Nikolaj

PostPosted: Fri Dec 21, 2007 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Završni citat nakon šta sam jednom davno priupitao "nepoznatog" čovjeka zašto sluša cajke:
"Pa kaj,nije ona bombe bacala,imala je tad 10 godina. Kaj ću slušat engleski kad ne razumijem riječi,bokte"
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.torcida.org Forum Index -> Slike i Video All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 3 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum